Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden / Huisregels

Wij heten u van harte welkom bij B&B Eindeloos in Opeinde (hierna te noemen B&B) en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden. Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar mede gasten en dient een vaste woon - of verblijfplaats te hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur. Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur.

Prijzen zijn inclusief gebruik van handdoeken en beddengoed, water en elektriciteit en de eindschoonmaak. Exclusief toeristenbelasting. Ontbijt is optioneel bij te boeken.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.


Parkeren

Parkeren mag voor de deur van de B&B. Parkeren is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen.

Betalingen.

De betaling dient bij aankomst te worden voldaan, dit kan contant of per pinpas.

Bij onverhoopt vroegtijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8.00 uur en 10.00 uur in de ontbijtruimte beneden.

Maaltijden

Wij serveren geen lunch en diner. Het is tevens ook niet toegestaan om deze maaltijden op de kamers te bereiden en te nuttigen.


Drugs en overlast is verboden

Wij vragen u tussen 23:00 uur en 7.00 uur stil te zijn in onze B&B. Zodat andere gasten geen last ondervinden. Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij onze B&B verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Gebruik van onze B&B door derden zonder overleg met de eigenaar is verboden.

Onze B&B is niet geschikt voor kleine kinderen en mensen in een rolstoel.

De privéruimtes mogen niet betreden worden door gasten in de boerderij.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B

Open vuur is verboden op ons terrein

Helaas kunnen wij het gebruiken van een BBQ of vuurkorf niet goedkeuren op ons terrein.

Roken is binnen de gehele accommodatie verboden

Buiten roken op het terras mag wel. Mits de andere gasten er geen last van hebben.

Aansprakelijkheid

Sluit uw kamer af en ga voorzichtig om met onze spullen. Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.

Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

Sleutels

Als gast ontvangt u een sleutel van de B&B die bij het vertrek weer ingeleverd dient te worden. Verlies van deze sleutel is voor kosten van de hoofdgast (€ 50,-) en zal bij het vertrek contant betaald moeten worden.

Gebruik Wellness

 Het vooraf reserveren van onze Wellness is verplicht en noodzakelijk. Reserveren is altijd op basis van beschikbaarheid. Om teleurstellingen te voorkomen is tijdig reserveren aan te bevelen. B&B neemt alleen reserveringsaanvragen in behandeling van personen van 18 jaar of ouder. 

Alle gehuurde materialen (Jacuzzi en Sauna) dienen door de huurder op zorgvuldige wijze gebruikt te worden. De verstrekte aanwijzingen of gebruiksvoorwaarden dienen ten alle tijden te worden nageleefd.

Schade aan de gehuurde materialen, ontstaan tijdens de huurperiode dienen direct te worden gemeld aan de eigenaar. Huurder is aansprakelijk voor alle schade die verhuurder lijdt als gevolg van beschadiging, vermissing, verlies, vernietiging en/of diefstal van de gehuurde materialen, opgetreden of veroorzaakt tijdens de huurperiode. 


Brandblussers en rookmelders

Zijn aanwezig in de B&B. Bij brand of ander onraad gelieve ons altijd inschakelen. En natuurlijk 112.

Maximaal 2 personen per kamer

Onze kamers zijn ingericht op twee personen. Het is bij ons niet mogelijk om extra bedden te plaatsen op de kamers.

Annuleren

Tot 1 dag voorafgaande aan de datum van aankomst is annuleren kosteloos. Bij annulering en no show op de dag zelf is 100% van het bedrag verschuldigd. In die gevallen krijgt U een factuur opgestuurd die u per bank kunt betalen.

Internet

Onze B&B biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van de B&B als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft de B&B het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Klachten.

Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.

De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot B en B Eindeloos ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.

 Wij wensen u een prettig verblijf bij B&B Eindeloos.