Algemene foto over B & B Eindeloos 1
12
Algemene foto over B & B Eindeloos 2
Algemene foto over B & B Eindeloos 3
Algemene foto over B & B Eindeloos 4
Algemene foto over B & B Eindeloos 5

B&B Eindeloos

Eindeloos genieten!

B&B Eindeloos is gevestigd in een (deels opnieuw gebouwde) monumentale boerderij van 1875, aan de rand van het Friese dorp Opeinde. De ligging is centraal van de plaatsen Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Dokkum.

De accommodatie heeft een gemeenschappelijke ontbijt-/ loungeruimte en biedt uitzicht op de tuin. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet en zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. De auto kunt u parkeren op de gratis priv├ęparkeerplaats. Er is tevens gelegenheid om uw elektrische auto op ons parkeerterrein op te laden. In de prachtige omgeving kunt u vissen en fietsen. Er bevinden zich twee natuurgebieden vlakbij de B&B (De Leyen en Nationaal park de Alde Feanen).

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Kor en Marja de Jong.

In 2017 kochten wij onze monumentale woonboerderij, die gebouwd is in 1875. We wilden er heel graag een deel van gebruiken om een B&B te realiseren. Na een grote verbouwing, waarbij de gehele achterkant van de boerderij is herbouwd, is er de mogelijkheid om bij ons te komen genieten in B&B Eindeloos. 

Wij hebben drie luxe tweepersoonskamers, een ontbijt- / loungeruimte en u kunt bij ons een heerlijk  Wellness-arrangement afnemen (sauna en Jacuzzi).

Hier is alle tijd om te onthaasten, te wandelen, te fietsen of te winkelen. Mogelijkheden genoeg, de omgeving leent zich er voor. We hopen u binnenkort te verwelkomen om van deze prachtige omgeving te genieten!

  • Opeinde NL
  • Aankomst tussen 16.00 - 20.00
  • Vertrek tot 11.00
Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Zwemmen en wellness
Sauna Jacuzzi
Direct persoonlijk contact

Over ons

B & B Eindeloos
Adresgegevens
kommisjewei 161
9218 PE Opeinde
Netherlands